såå

Nu hare jag lagt in en ful header som inte alls matchar med bakgrunden :D Men nöjd e ja iaf lite :D

Heeeej!

Nu har jag vart i Hafjell dåra:D Det har vart jättekul fast det där med o flirta gick åt h-vete xD Ni förstår, mammas kompisar  K o H och deras barn skulle med. Och deras son skulle ha med sig en jättesnygg kompis som jag naturligtvis skulle flirta med ;) Och alla skulle ju äta middag tillsammans på kvällen.

 När vi kom upp till fjällen fick vi veta att min familj skulle ha stuga 2 mil ifrån de andra. Och  vägen till dem var supersvår att köra. Så jag träffade han när alla åt lunch tillsammans i backen.  Men killar äter ju på typ 2 min så det hanns ju inte med ngt. Och sen åkte han hem efter typ 2 dagar eftersom han hade fotbollsträning.

Och liksom... Åka hem från fjällena på grund av en träning. Då måste man väl va lite korkad :S

Hejdå!

Nu åker jag till Hafjell för att åka skidor!! Niår ha det bra så är jag tbax på fredag.


PUSS!!

Påsk

Vad har nu gjort för trevligt i påsk då?? Här har inte hänt så mkt... Syrran kom förut o vi tittade på gamla kort oså <3<3<3.

Sen va ja på ICA. Spännande liv jag har va xD

Påsk!

Idag är det påskafton. Ska väl inte fira påsk så mkt, syrran kommer hit annars är det väl inte så mkt på gång. Ska ju packa förstås åker ju till Hafjell imorgon :).

SÅ GLAD PÅSK!!!

Sonic Syndicate

Måste skriva lite om mitt absoluta favoritband! Sonic Syndicate. Melodic Death Metal är vad dem spelar och nu tänker ni att Death Metal... Det är ju bara för killar. Eller såna där lite udda tjejer som bara klär sig i svart och sådär.

Då måste jag vara en underlig tjej. Jag måste vara den mest utseendefixerade personen på jorden. Jag är fruktansvärt tjejig, älskar högklackat och läser Elle slaviskt. Och jag älskar Sonic Syndicate. Karin Axelsson som är basist i bandet är det coolaste som finns!

Ge Sonic Syndecate, System of a Down, Dark Tranquillity och alla andra grymma band där ute en chans. Dem är värda det... Jag lovar.

Heejej

Jaa nu har jag börjat blogga ännu en gång. Trevligt, trevligt. Hoppas ni läser mina flummade inlägg som kommer att handla om allt och inget :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0